Oldal kiválasztása

Rólunk

A kép forrása: Darabanth Aukciósház

Bankszámlaszámunk: 10918001-00000109-75860006

Tisztelt Olvasónk!

Ön az Együtt Csajágért Alapítvány weboldalát olvassa, melyet három magánszemély hívott életre, hogy Együtt tehessünk Csajágért.

Ötletek mentén született a gondolat az alapítvány létrehozásáról, mint pl. a falu virágosítása, a temető kitakarítása, bekerítése, a zsidó temető rendbehozatala stb. A közös gondolkozás tervezgetés közben jött aztán a felismerés, hogy több van ebben, mint egyszerű takarítás és virágültetés.
Egyre biztosabbak vagyunk abban, hogy feladatok elvégzése közben biztosan közösség formálódik, ami legalább olyan értékes, ha nem értékesebb, mint az elvégzett munka.

Persze nem csak dolgozni akarunk, hanem szórakozni is! Tervezünk egy nagy közös éjfélköszöntést szilveszterkor a parkolóban, ha minden igaz lesz jövőre egy igazi Csajági Fesztivál, remélhetőleg sikerülni fog elindítani egy kulturális sorozatot is, Csajági Esték címen, főzőfesztivál stb.

Szóval terv az van gazdagon, de ameddig csak terv az addig az nem sokat ér.

Szeretettel hívunk ezért mindenkit, aki tenni akar tevőlegesen vagy akár ötletekkel annak érdekében, hogy a településünk, szebb, tisztább és még élhetőbb legyen.

Mert egy dologban biztosak vagyunk: Együtt könnyebb Csajágért tenni!